Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Desolation

Drivrutinsproblem?

Rekommendera Poster

Desolation

Hej!

 

Jag har värmeproblem på mitt externa grafikkort och där har jag nu satt en liten fläkt för att lösa problemet tillfälligt

 

Jag har även en integrerad HDMI port som inte fungerar, När jag stoppar in den så kommer där bara "no signal"

 

Kan det vara så att det saknas drivers för HDMI uttaget?

 

Eller kan det vara så att man tyvärr måste ställa in sånt i biosen?

 

Inga fel syns i enhetshanteraren, jag har en Packard Bell imedia S3840

 

OS: Windows 8
 
Hoppas någon vänlig skäl kan hjälpa mig med mitt problem
 
Tack på förhand!

 

 

post-128162-0-73305700-1391938180_thumb.jpg

post-128162-0-68345700-1391938189_thumb.jpg

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Åge N

Om du har monterat ett grafikkort på moderkortet kommer BIOS/UEFI att automatiskt koppla bort det integrerade om du inte gjort någon egen inställning.

Det går i vissa datorer att aktivera både det integrerade grafikkortet på moderkortet tillsammans med ett "externt" grafikkort.

 

Om du vill ha ut HDMI-signal från moderkortets grafikkort måste du ändra inställningarna för detta i BIOS/UEFI eller montera ur det "externa" grafikkortet.

 

Vill du ha hjälp med BIOS/UEFI-inställningarna får du meddela detta.

 

Åge

Redigerad av Åge N

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...