Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Joberate

Teracom söker en Nätverksspecialist i Stockholm.

Rekommendera Poster

Teracom söker nu efter en erfaren och driven Nätverksspecialist till deras funktion IT Operation.


Om uppdragsgivaren

Teracom AB som äger och driver det svenska marknätet för radio och tv. Förutom distribution av radio och tv erbjuder företaget inplaceringar och service samt kapacitetstjänster till företag, organisationer och myndigheter.

Teracom A/S, tidigare BSD (Broadcast Service Danmark) som äger det danska marknätet för radio och tv. Det marksända tv-nätet är helt digitaliserat sedan 2009 och förutom distribution av radio och tv erbjuder Teracom Danmark telekomtjänster till danska telekomoperatörer.

Boxer TV-Access AB som bedriver betal-tv-verksamhet i det svenska digitala marknätet. Boxer paketerar, marknadsför, säljer och administrerar betal-tv-tjänster samt, via andra tekniska plattformar, närliggande tjänster som bredband och telefoni.

Boxer TV A/S driver genom en tolvårig licens, betal-tv-verksamhet i det danska digitala marknätet, vilket innebär att välja kanaler, paketera marknadsföra, sälja och administrera betal-tv-tjänster.


Beskrivning av tjänsten

IS/IT-avdelningen inom Teracom AB förser Teracom Sverige men även moderbolaget med IT-tjänster samt har de övriga bolagen i gruppen som interna kunder. IT-avdelningen leds av en IT-direktör som ingår i ledningen för Teracom Sverige, vilket ger en god förankring i affärsverksamheten. Avdelningen består av två sektioner med ansvar för de olika applikationssystemen och en sektion med ansvar för drift och teknik.

På sektionen, IT Operation & Managed Desktop, arbetar idag ett tjugotal kompetenta medarbetare inom funktionerna IT Operation och Service Desk. Personen för denna tjänst kommer att arbeta inom funktionen IT Operation. Teracom erbjuder en mycket bra arbetsplats i ett företag med en god företagskultur.

Du kommer att ansvara för kundens brandväggsmiljö samt LAN och WLAN. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Konfigurera och installera switchar och routers i LAN
 • Planera och genomföra installation och uppgradering av LAN och WLAN
 • Designa, installera och uppgradera brandväggsmiljön
 • Se till att driftsrutiner definieras, dokumenteras, införs och efterföljs för att säkerställa en kontinuerlig LAN-drift
 • Se till att de uppställda kraven på IT säkerhet efterlevs
 • Medverka i olika projektVem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och behärskar följande:

 • Djup teknisk kompetens inom TCP/IP
 • Check Point CCSE erfarenhet.
 • Nätverksdesign, konfiguration och installation, Cisco CCNA/CCNP erfarenhet.
 • Arbetat med F5 BIG-IP, främst LTM.
 • Du har baskunskaper i Linux och Windows.
 • DHCP, DNS.


Det är meriterande om du har erfarenhet från RADIUS och RSA Security.

Du är mycket serviceinriktad och har lätt för att kommunicera. Du har förmåga att både arbeta självständigt och tillsammans med andra. Som person är du noggrann, ansvarstagande, prestigelös och kreativ. Du har ett strukturerat arbetssätt och god analytisk förmåga. Vidare är du en person som har lätt för att samarbeta och skapa trivsel på arbetsplatsen.

Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.


Mångfald

Inom Teracom Group betraktar vi olikheter mellan människor som en utvecklingsmöjlighet som bidrar till ett dynamiskt, kreativt och trivsamt arbetsklimat. Vi ser därför varje rekrytering som ett sätt att öka mångfalden i företaget.


Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jennie Mannesten på telefon 08-21 92 05. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk.


Om TNG IT

Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering av IT-kompetens med särskild inriktning mot service desk, support, utveckling, drift och nätverk. Vi arbetar utifrån en unik process som kombinerar styrkorna hos headhuntingföretag och bemanningsföretag för att nå ut till IT-specialister med erbjudanden om uppdrag och anställning hos några Sveriges mest attraktiva företag. TNG är ett av Sveriges snabbast växande företag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö , Linköping och Örebro.

 

Skicka ansökan: http://www.tng.se/lediga-jobb/natverksspecialist-till-teracom

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
 • Skapa nytt...