Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rekommendera Poster

Nja, inte direkt, tycker mer att det brukar vara kampanjpriser vid lite olika tidpunkter på året, på olika delar inför nya produktlanseringar som skall in på hyllorna och då vill butikerna och tillverkarna först sälja ut det gamla.

 

Tex. nu när AMD nyligen lanserat sina senaste grafikkort R9 och R7 ur den helt nya 200 serien, så kommer AMD att sänka priset på alla grafikkort ur HD 7000 serien, vilket då framöver kommer att märkas ute hos butikerna.

http://www.nordichardware.se/Grafikkort-Recensioner/radeon-r9-280x-r9-270x-och-r7-260x-vi-testar-amds-nya-grafikkort.html

 

Men visst, tex. vid skolstart och skolavslutningar och till Jul brukar det vara kampanjer med bättre priser, men då är det inte nödvändigtvis det allra senaste som sagt.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tex. Inet har en flik längst ned till vänster som heter Kampanj http://www.inet.se/kampanjer

Artiklarna i den kategorin uppdateras ibland, så är man intresserad av något särskilt, gör man klokast i att kolla in den sidan åtminstone nån gång i veckan.

 

Lika med Alina Systems http://www.alina.se/ fast där bör man vara inloggad, för ibland är det bara då som det bättre priset kommer upp och man kan även få ett nyhetsbrev, för ofta mot helgerna brukar dom ha kampnanjpriser på utvalda produkter, olika från vecka till vecka.

Back 2 School har dom också något som heter, med studentrabatt http://www.alina.se/Produkt.aspx?Kampanj=back2school-2013&r=to_bg

 

Och andra nätbutiker brukar ha nåt liknande.

Tex. Dustin Home -Kampanj och Kompletts Super Weekend etc.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...