Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Framtida jobb som webb-ansvarig på nystartat AB


Kjell Vass

Rekommendera Poster

Vi har precis beviljats en summa pengar från Almi företagspartner för att utveckla vår affärsidé. Vi har räknat på alla tänkbara sätt och kan inte se annat än vår idé verkligen kommer att kunna förverkligas och drivas med lönsamhet.

Så nu har vi bestämt oss för att starta ett Aktiebolag och driva igång detta. En viktig del i företagets grund blir en relativt stilren hemsida, men med en del knepiga (enligt de vi har varit i kontakt med) funktioner. Vi har nu med ljus å lykta granskat vår egna bekantskapskrets efter någon som kan hjälpa oss att bygga denna hemsida, men tyvärr inte hittat någon som anser sig klara av den programering som tydligen krävs.

 

Nu letar vi någon som kanske behöver utöka antalet referenser eller som ska göra ett examensarbete inom web-design. Vi har alltså beviljats pengar av Almi för att utveckla en hemsida, men dessa pengar täcker inte hela kostnaden. Det finns alltså lite pengar att hämta, men det täcker inte hela din arbetsinsats. Det vi kan locka med är en mindre ekonomisk ersättning och att om sidan blir bra, samarbetet fungerar och företaget går som vi planerar kommer vi att behöva en webb/it-ansvarig i företaget. Går allt bra med företaget kommer du att få full ersättning för det arbete du lagt ner. Fungerar vårt samarbete kommer du även att få en inkomst genom det fortsatta arbete som kommer att krävas med web-utveckling i företaget. Alla överenskommelser kommer att anges i ett kontrakt undertecknat av oss alla.

 

Är du en duktig och driven web-designer (eller på väg att bli) som klarar lite mer än dom flesta andra kan du vara den vi söker och skulle vilja komma i kontakt med.

Totalt sett kommer företaget att ha cirka 3 anställda, så du bör vara en person som gillar täta dialoger och snabba beslutsvägar.

 

Svara på inlägget med referenser (web-adress till hemsidor du byggt) så tar vi kontakt med Dig om intresse uppstår. 

 

Detta är en chansning där vi alla kanske riskerar att lägga en massa tid och energi i "onödan", men framtidsutsikterna är väldigt ljusa, och går allt i lås kommer vi alla att kunna jobba med något vi berkligen brinner för.

 

(Vi har valt att inledningsvis hålla oss anonyma då vi befinner oss i ett känsligt uppstartsläge)

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...