Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Var är länkarna (delad tråd, Datorbrukare)


Gäst Datorbrukare

Rekommendera Poster

Nej, det har inte ändrats något i forumet sedan du blev medlem i onsdags. Det är fortfarande samma sätt att skapa ett nytt ämne som när du gjorde det för några dar sen.

 

Det finns inget underforum/avdelning som heter "Program" utan "Program" är en kategori som består av ett antal underforum. Du måste bestämma vilket underforum som din fråga passar bäst i. Samtliga underforum listas på förstasidan: http://eforum.idg.se

 

För många år sedan valde man först att man skulle starta ett nytt ämne och sedan i vilket underforum den skulle ligga. Tyvärr ledde detta till att allt för många struntade i att välja ett underforum utan bara tog det första, vilket ledde till stor oreda i forumet. Eforum är numera baserat på ett forumprogram från IP Board vilket är ett av de mest spridda forumprogrammen. I IP Board är det standard att man först väljer underforum och sedan klickar man för att starta ett nytt ämne.

 

Det ämne du skriver i handlar om textstorlek i webbläsaren. Eftersom ditt inlägg handlar om hur man hanterar Eforum flyttar jag det till en egen tråd i underforumet "Diskutera Eforum.

 

Cecilia

Moderator

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...