Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Högerkolumnen på startsidan


Cecilia

Rekommendera Poster

Jag tycker att rutan "Senaste statusuppdateringarna" på //eforum.idg.se/ kan tas bort och i stället kan fler trådar få plats i rutan "Senast obesvarade Trådar" som är mycket viktigare. Tidigare hade vi åtminstone 10 trådar där.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej Andreas Thors!

 

Är det svårt att ta bort de helt onödiga Senaste statusuppdateringarna så fler trådar får plats i rutan "Senast obesvarade Trådar"? Det räcker så bra med att titta på medlemmarnas profiler för att få reda på eventuell statusuppdatering. Många fyller förresten inte i sin "status" och många vet inte riktigt vad de ska skriva där. Två av de senaste statusuppdateringarna, som man ser i högerkolumnen, lyder "Vad gör du just nu?"
 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Under nästa vecka kommer några på IDG att jobba med fixa buggar och liknande, men de får ju ta de viktigaste först, dvs sådant som inte fungerar.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Håller också med, att ha en ruta med Senaste uppdateringar för medlemmar, tillför absolut ingenting till eforum, är inte ett dugg intresserad av att läsa vad en medlem gör just nu, finns andra communitys som håller på med sådant, ingenting som eforum ska hålla på med.

 

Håller med Cecilia och andra, använd detta utrymme till sådant som är till nytta istället.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...