Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Acer Aspire 5738ZG startar inte!


Callee

Recommended Posts

Skulle starta min 3-4 år gamla laptop häromdagen men ingenting hände. Hade inte strömsladden i så antog att batteriet var slut (tror att den legat i hibernate mode utan ström) och satte i laddaren och försökte starta igen, men inget hände. Lät den ligga med laddaren ett tag och testade efter typ en timme till att sätta igång den, då gick den igång men skärmen förblev svart och inga lampor förutom ström- och "Power on" indikatorerna lyste, alltså ingen hdd aktivitiet(?). Fläkten låter som att den är igång dock.

 

Kan inte heller stänga av datorn genom att hålla nere powerknappen utan får plocka ur batteriet varje gång. Har kikat runt lite på nätet och testat att plocka ur batteri och strömkabel och sedan hålla ner powerknappen 30+ sek (detta hade hjälpt vid liknande problem tidigare enligt en del), men problemet kvarstår. Har även tagit ur och återinsatt ram + hdd.

 

Någon som kan tänkas ha en aning om vad som händer!? Antar att någon komponent gett upp.

 

Nu startar inte datorn alls igen, verkar gå att få igång den fram till svartskärm ibland medan andra gånger så händer ingenting alls när jag trycker igång den... hmmm.

Link to comment
Share on other sites

Flyfisherman

Hej,

Fortfarande problem?

 

Har du provat att plocka ur batteriet och sedan ansluta strömkabeln och starta upp - utan batteri?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...