Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Breehc Nicdoll

Stereo Mix aktiverad

Rekommendera Poster

Breehc Nicdoll

(Jag vet inte om detta är en välplacerad tråd, men jag tyckte inte att den passade under ljudkort, eftersom det inte är en hårdvarufråga.)

 

Jag har tidigare använt Realtek Stereo Mix (motsvarande What U Hear) för att spela in musik i datorn. Det har fungerat felfritt till dess jag testade senast (igår). Nu kan jag inte spela in någonting alls, och man ser i inställningarna för Stereo Mix (som jag inte hade ändrat innan det slutade att fungera, men som jag har mixtrat en del med nu) att den inte märker av något ljud, även om jag spelar musik i datorn.

 

Jag har förstått att detta inte är något ovanligt problem, men jag har inte kunnat tillämpa någon av de metoder jag läst om på mitt system (en bärbar Packard Bell med Windows Vista Home Premium). Om det behövs fler detaljer för att hjälpa mig, kan jag tillhandahålla dessa, eller rentav ladda upp skärmdumpar.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Flyfisherman

Hej,

Har du kontrollerat ljudinställningarna under Program > Kontrollpanelen > Maskinvara och ljud > Ljud > fliken Inspelning > Egenskaper

 

Sedan skall du nog ha Realteks programvara i meddelandefältet bredvid klockan eller om ikonen är dold så klicka på den lilla vita uppåt-pilen, därefter högerklickar du på Realteks programikon och väljer Ljudhanterare. I menyerna så kontrollerar du dess inställningar.

 

Alt. klicka Start > i sökfältet skriv realtek > klicka på Realtek HD-ljudkonfiguration

 

Nu har jag Windows 7 men tror att sökvägarna ovan även skall gälla för Windows Vista.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...