Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Olika användare på samma dator ger dålig uppkoppling


Sokrates

Recommended Posts

Hej,

undrar om jag kan få hjälp med följande problem:

Har en gammal stationär dator med Windows XP. När jag gick över till villafiber började jag använda den trådlöst. Nätverkskortet var gammalt och jag bytte till en usb-adapter (D-link DWA-140). Den funkar utmärkt - så länge jag använder mitt eget användarkonto på datorn. När någon annan loggar in (vi har totalt 5 användarkonton på denna dator)hackar uppkopplingen oavbrutet, kontakten tappas med routern (Thomson gateway). Om man växlar tillbaka användare utan att logga ut "problemanvändaren" kvarstår problemet.

Det här har väl något att göra med inställningarna, men jag fattar inte hur det ska lösas - tacksam för hjälp!

Link to comment
Share on other sites

1 Ta backup

2 ladda ned Windows Repair och kör alla steg

3 Kör fullständig scan med antivirus och antimalware program som är uppdaterat

4 skapa ny användare och kolla om den funkar

Link to comment
Share on other sites

Jari Karivainio

Hej!

När du installerade "drivers & utility" valde du då alternativet "för alla användare" i stället för "aktuell användare"?

Testa avinstallera "utilityn" och installera om den med alternativet "för alla användare".

/ Jari

Link to comment
Share on other sites

Tack för svar!

Jag gick i stället in i enhetshanteraren för varje enskild användare och aktiverade adaptern där. Det hade faktiskt effekt.

MVH

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...