Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Skype i Windows 8


RaSten4

Rekommendera Poster

Min fru och jag delar på ett Skype-abonnemang, där man ringer gratis till fasta telefoner inom Europa. Därför har jag i Win7 regelmässigt loggat ut mig ur min Skype-profil och loggat in som min fru.

 

I Win8-appen av Skype går inte det. Jag får ett meddelande "Du har loggat in i Skype med ditt Microsoft-konto. För att logga in som en annan person måste du även logga in till Windows med ett annat Microsoft-konto"

 

Är detta ändå inte lite magstarkt av Microsoft att smälta samman dessa program på detta sätt? Hade jag haft en chans när jag installerade Skype första gången att logga in med mitt Skype-konto? Hade jag vetat om detta krångel hade jag säkert försökt undvika att logga in med Microsoft-konto, om det nu fanns ett sådant val.

 

Vad kan vara bästa lösningen? Jag har försökt avinstallera Skype och återinstallera, men det blev inte annorlunda - jag kom rakt in i mitt eget Skype-konto vid installationen. Kan jagsäga upp mitt Skype-konto? DSet är inte många kronor innestående där, men hjälper det, kanske man tvingas tillbaka till samma konto?

 

R-(

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.×
×
  • Skapa nytt...