Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Problem med CPU fan som konstant kör på max.


couchboy

Rekommendera Poster

Flyfisherman

Ja det där låter inte bra, frågan är om det är Coil Whine?

Varför varvar den upp till max?

 

Kanske fundera på att reklamera pga oljudet?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

alltså jag drog ju reglaget upp å ner själv så jag drog upp den till max å sen ner igen för att du skulle höra hur mycket mer ljudet låter när man höjer upp den.om du vill kan jag posta en med ljudet när den liger fast på 30% och tex 50%??? i den andra videons första 30 sekunder hör du hur det låter när man höjer 50% och efter det 65 procent å sen ner igeni programvaran.E irriterande redan på 30 % men som du hör låter den väldigt mycker så fort den ökar i varv också...Låter som en borr som ökar i varv??

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Nu är det löst med fläktarna som inte regeleras.koppla in den på sys fan 1 istället för cpu fan så funkar det så den styrs automatiskt. När det gäller grafikkortet försökte jag byta ut det mot ett tystare som inte var referensmodell då jag efter efterforskande tyvärr fattat att detta var ett vanligt läte....=(

 

Tyvärr valde komplett och var jvliga och hävda att ångerrätten i detta fall bara gällde hela datorn eftersom jag köpt en hem pc komplett från dom.Vilket skulle innebära skicka tillbaka den med en kostnad på 2500 i demonteringsavgift. Så istället drog jag till webhallen och köpte ett http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/154298-asus_geforce_gtx_670_2gb_directcu_ii. Bättre att ha en ny dator iaf än att lämna tillbaka den å inte ha nåt.Får väl försöka sälja med gainward geforce gtx670 kort även fast jag inte har kartong.har ju typ använts 5 dar. kanske får man en tusenlapp om man har stor tur.nu har jag iaf en tyst fungerande dator.tacka alla i tråden för all hjälp.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

*länken fixad. än så länge är det väldigt tyst vilket var viktigt för mig och belasta det genom att spela lite planetside 2 på högsta inställningarna.lät marginellt mer men bara behagliga fläktljud å inget lågfrevent surr än så länge.framraten låg på ca 70 hela tiden så är mycke nöjd såhär långt.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...