Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Datorn blir segare och segare.


chrilleboy77

Rekommendera Poster

chrilleboy77

Jag har en laptop som är drygt 1 år gammal ( Samsung RC530) och på senaste tiden så har jag märkt att den blivit segare och segare. Jag spillde mjölk på mitt tangentbord så jag fick lov och ta bort det för den skrev av sig själv, kan jag ha skadat datorn när jag gjorde det möjligtvis? Jag kunde spela spel som Bf3 utan problem före jag tog bort den men efter det så kunde jag knappt köra på low ( kunde köra på high före) och samma med WoW. Jag har försökt med allt... har tagit bort minst 60 % av vad jag hade på datorn förut så nu har jag gott om minne och jag har även scannat efter virus ( AVG free edition 2013) men utan framgång. Vet nån vad som är problemet?

 

 

EDIT : Ibland går den lika bra som förut, men oftast jätteseg

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Första rådet, som alltid, kolla hälsan på din hårddisk. Först kan du läsa av SMART-status. med exempelvis HD Tune (flik hälsa) och sekundärt göra en ytkontroll av disken, förslagsvis med ett program från tillverkaren av disken

 

http://www.hdtune.com/

http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=287

 

 

Men absolut först, skapa en säkerhetskopia på allt du inte vill riskera att förlora.

 

Mjölk på datorn? Borde inte ha med detta att göra, vätska i dator kortsluter om den gör något och du fungerar datorn vanligtvis inte alls.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...