Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Messenger/Skype


Rekommendera Poster

Microsoft meddelar att under mars månad så ersätts Messenger av Skype. De säger också att jag måste installera Skype. Trots att jag redan gjort det så blir jag ombedd att snarast göra det.

Problemet är dock att efter installation av Skype så måste jag göra en omstart av datorn för att inloggning på Windows Live Mail ska ske. Innan jag installerade Skype så fungerade Windows Live Mail utmärkt. Om jag har både Skype och Messenger installerat så fungerar Windows Live Mail utmärkt. DESSUTOM OM JAG STARTAR Windows Live Mail UTAN OMSTART AV DATORN SÅ ÄR ENDA SÄTTET ATT STÄNGA AV Windows Live Mail att gå via Aktivitetshanteraren.

De säger också att det blir mycket bättre att chatta med bekanta. Felet är bara att inte chattar utan vill jag ha kontakt med mina bekanta så blir det via besök eller telefon.

Ovanstående är mycket irriterande och tidskrävande. Kontakter med Microsofts olika forum ger ingen orsak till att Skype skulle "sabotera" Windows Live Mail.

Finns det några kloka råd som jag kan få?

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Om du inte vill chatta finns det väl ingen anledning att ha vare sig Windows Live Messenger eller Skype installerat. Eller har jag missförstått något?

 

De säger också att jag måste installera Skype. Trots att jag redan gjort det så blir jag ombedd att snarast göra det.
Microsoft har ju ingen aning om vad du har installerat för program i datorn så det är ett standard-mejl som går ut till alla som kan tänkas använda Windows Live Messenger, dvs troligen alla med Microsoft-konto.
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...