Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Messenger/Skype


teil

Recommended Posts

Microsoft meddelar att under mars månad så ersätts Messenger av Skype. De säger också att jag måste installera Skype. Trots att jag redan gjort det så blir jag ombedd att snarast göra det.

Problemet är dock att efter installation av Skype så måste jag göra en omstart av datorn för att inloggning på Windows Live Mail ska ske. Innan jag installerade Skype så fungerade Windows Live Mail utmärkt. Om jag har både Skype och Messenger installerat så fungerar Windows Live Mail utmärkt. DESSUTOM OM JAG STARTAR Windows Live Mail UTAN OMSTART AV DATORN SÅ ÄR ENDA SÄTTET ATT STÄNGA AV Windows Live Mail att gå via Aktivitetshanteraren.

De säger också att det blir mycket bättre att chatta med bekanta. Felet är bara att inte chattar utan vill jag ha kontakt med mina bekanta så blir det via besök eller telefon.

Ovanstående är mycket irriterande och tidskrävande. Kontakter med Microsofts olika forum ger ingen orsak till att Skype skulle "sabotera" Windows Live Mail.

Finns det några kloka råd som jag kan få?

Link to comment
Share on other sites

Om du inte vill chatta finns det väl ingen anledning att ha vare sig Windows Live Messenger eller Skype installerat. Eller har jag missförstått något?

 

De säger också att jag måste installera Skype. Trots att jag redan gjort det så blir jag ombedd att snarast göra det.
Microsoft har ju ingen aning om vad du har installerat för program i datorn så det är ett standard-mejl som går ut till alla som kan tänkas använda Windows Live Messenger, dvs troligen alla med Microsoft-konto.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...