Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

windows 8 till min dator


Zero:D

Rekommendera Poster

Jag har en samsung RV510 laptop länk: http://reviews.cnet.co.uk/laptops/samsung-rv510-review-50001655/ och skulle vilja köpa till windows 8 till den men vet inte riktigt om det kommer fungera.

skulle vara jätte glad om någon kunde hjälpa mig.

har tänkt att köpa detta packet med windows 8 från netonnet: http://www.netonnet.se/art/dator/programvara/operativsystem/uppgradering/microsoft-windows8proswedish/178585.5410/

som sagt skulle bli jätte glad för ett svar :D

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Microsoft har tagit fram en uppgraderingsassistent som kan hjälpa dig ta reda om datorn har några kända kompatibilitetsproblem. Se till att skrivare och annat du ansluter ibland är anslutna när du kör programmet.

Se även http://www.idg.se/2.1085/1.473177/guide-sa-vet-du-om-din-dator-klarar-windows-8

 

För närvarande är det billigare att köpa en uppgradering till Windows 8 från Microsoft än från NetonNet. http://www.idg.se/2.1085/1.473586/ladda-ner-windows-8-for-299-kronor

 

Ytterligare info kan du hitta i våra Viktigt-markerade trådar här: //eforum.idg.se/forum/183-windows-8/

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det kan uppstå småproblem trots att an kör uppgraderingsassistenten. Jag läste i en tråd här på eforum om ett nätverkskort som inte fungerade korrekt och mitt ljudkort slutade fungera. Trots att assistenten hade sagt att det skulle fungera.

 

I båda fallen så fungerade det att installera drivrutinen för Windows 7/Vista manuellt som löste bekymmer. Men man ska nog vara medveten om att det kan uppstå små problem. Men i de flesta fall så verkar det vara ganska enkelt att lösa.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...