Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
novisenerik

Compac Presario CQ 57 Quick web fungerar inte

Rekommendera Poster

novisenerik

Jag har problem med att trådlöst inte kan aktiveras i Quick Web läge, i Windows läge fungerar det utmärkt, den blå kontrollampan lyser och jag har tillgång till internet. Quick Web fungerar i övrigt men kan inte hitta något nätverk eftersom den trådlösa funktionen inte går att aktivera, den orange kontrollampan lyser hela tiden. Jag laddade därför ned drivrutin SP47192 Wuick Web från HP:s support och installerade den. Nu när jag trycker på Quick Web knappen kommer meddelande att filen/programmet är korrupt. Kommer inte längre in i Quick Web. Vad göra?

 

(För kännedom råkade jag ut för samma sak att trådlöst inte kunde aktiveras i Windowsläge, var då på en konferensanläggning där jag fick instruktioner om att ändra någon inställning för att få tillgång till deras WIFI.

Gjorde då en reparation av nätverksanslutning och sedan fungerade det i Windows.)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
novisenerik

Problemet löst! Gjorde ominstallation av drivrutin från Recovery delen.

Fungerar nu utmärkt igen.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...