Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Utforskare/W.live mail/m.m


tat

Rekommendera Poster

Utforskaren, Windows Live mail, e-mail attach, och med flera progam dyker det upp att programet har slutat at fungera. Har kört Microsoft fix it,resultat inte hittat något fel.

Har också försökt med tidigare återställnings datum. resultatet hittar inget fel, kan inte återställa.

Dataexekveringsskydd dyker upp, har försökt trådarn för att få det att fungera, men jag klarar inte av det.

Har Vindows Vista Home. HP Pavilion bärbar dator.

Pensionär/novis

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Eftersom dataexeveringsskyddet dyker upp finns det en risk för att datorn är infekterad med något besvärligt skadligt program. Följ anvisningarna i tråden Till dig med virus eller andra skadliga program i datorn så gott det går.

 

En annan möjlighet är att hårddisken håller på och går sönder. Se till att ha säkerhetskopior på alla viktiga filer först och främst. Testa hårddisken med det testprogram som tillverkaren av den har på sin webbplats. Om du inte vet vilken tillverkare det är av hårddisken så kan man ofta få fram det genom att titta i Enhetshanteraren (högerklick på Den här datorn - Hantera), där brukar det stå åtminstone ett artikelnummer för hårddisken som man kan googla på för att få fram tillverkaren.

Det är oftare lättare att gå via sidan http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=287 för att hitta testprogrammet än att leta på tillverkarens webbplats.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...