Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
cybertears

knas med ljudet

Rekommendera Poster

Hejsan alla forumister!

 

det är så att jag har en dator med windows xp sp3 + alla updates på.

 

datorn är nyligen nyinstallerad, alla drivers samt alla vanliga windows updates är installerade.

 

nu till mitt problem.

 

när jag är inne och kollar på klipp på youtube eller bara lyssnar på skön musik så laggar ljudet jätte mycket. det går inte att lyssna alls för man får skavsår i öronen.

att se på video är inget problem men nu till den mystiska delen.....

 

jag installera om ljudkortet, utav några framsteg, jag satte in ett vanligt PCI kort men det hjälpte inte heller.

 

men så slog det mig att man kunde testa med att lyssna på musik och kolla på en video lokalt direkt, funkade felfritt men om jag åter går till youtube.com och lyssnar på en låt så laggar ljudet som F*N

 

jag kör Google Chrome.

 

har någon något tips på vad man kan göra?

 

Jag har även den senaste versionen utav flash player.

 

Tack på förhand!

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
datorn är nyligen nyinstallerad, alla drivers samt alla vanliga windows updates

är installerade.

 

Jag ser att du har installerat alla drivrutiner, men ibland så missar man någon drivrutin. Har du installerat drivrutinen till moderkortet? (chipset)

 

Thomas

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...