Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hjälp med datorköp, eventuellt datorbygge! För spel, runt 6000kr.


Nosral

Rekommendera Poster

Har bestämt mig för att köpa ny dator, då min dator har krashat hemma och jag tröttnat på att spela på skoldatorn.. xD Har kollat runt lite, och fick ett tips om att Dell Vostro 460 var ett bra köp: http://www.dustinhome.se/product/5010628929/dell-vostro-460-ci7-3-4-8gb-500-hd6670-w7hp/#intcmp=searchProvider_dacsa . Är den något att satsa på? Jag vill använda datorn till spel. Just nu är det League of Legends som lockar mest, men vill också kunna använda den till spel som MW3, BF3, Minecraft och Diablo 3. Hade tänkt mig att betala runt 6000kr för den, men ingen bestämd summa. Tacksam för alla svar!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det är ett enkelt grafikkort som får betyget "Good 1680x1050 performance in most games" på http://www.tomshardw...iew,3107-2.html dvs inte avsett för spel i första hand. Vostro är väl en modellserie som i första hand är riktad mot företag.

 

Inget vidare köp alltså med tanke på vad jag vill använda datorn till?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Okej, tack så mycket! Har du något bättre förslag? Eller tips på komponenter att ha med när man bygger ihop en dator för det priset?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det finns ju många i Eforum som är bättre än vad jag är på att föreslå datorer så vi får väl hoppas att någon av dem dyker upp.

 

För i stort sett samma pris som Vostro-datorn har Inet en speldator: http://www.inet.se/produkt/1517091/taurus-frequent-gtx-550ti-i3-2100

Lite bättre grafikkort men sämre processor.

 

Komplett har http://www.komplett.se/k/ci.aspx?sku=10591 med bättre grafikkort än Inet-datorn, men processorn kan jag inte jämföra.

 

Båda företagen har uppgraderingspaket och dator i delar om du vill bygga själv i stället.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...