Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
ferdi_k

Ljudet har försvunnit efter ominstallation av Windows 7

Rekommendera Poster

Postad (redigerade)

Hej!

Jag har en HP Pavilion m7625.sc som kör Windows 7 32bit, efter att jag installerade om windows fick jag problem med ljudet, då det försvann helt och bredvid högtalarikonen finns nu ett rött kryss. Om man för över muspekaren över på ikonen så står det "Inga högtalare eller hörlurar är inkopplade". Trotts att jag har två st högtalare inkopplat.

Trodde det kanske inte riktigt gick att installera drivrutinerna till ljudkortet på moderkortet vid installationen så därför installerade jag om drivrutinerna till ljudkortet som enligt SIW tros vara Realtek ALC888, men fortfarande hörs det inget från högtalarna.

Har testat att installera om windows, men även detta hjälpte inte.

 

Start > Kontrollpanel > Maskinvara och Ljud > Ljud och under uppspelning så finns det endast 4 st så kallade "Digital ljud (HDMI)"

Dock inget högtalare eller annat.

 

NOTE!: Innan hade jag Win XP på min dator!

 

Någon som har stött på något liknande problem tidigare ...?

 

Tack på förhand!

Redigerad av ferdi_k

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Titta i Enhetshanteraren om det finns "Okänd Enhet".

 

Nej, ingenting alls. valde även "visa dolda enheter" i Enhetshanteraren, men fortfarande inget.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...