Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Göra "beats" gratis


viktor95

Recommended Posts

Hej!!

 

Jag letar efter ett progran som jag kan leka lite med och skapa mina egna "beats" med. Det är till att föredra om programet är gratis och att jag kan spara ner det fördiga programmet till datorn eller telefonen. Ska kanske tillägga att jag ENDAST vill använda mig av datorn och är nybörjarewink.gif Jag läste runt lite här på forumet men inget kunde riktigt hjälpa mig!! Så jag uppskattar alla tips.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Du kan alltid ladda ner Demot till FL Studio och prova om du gillar det, inte så dyrt heller att köpa.

 

Edit: Jag tror att man ska kunna exportera och spara sina beats i demo versionen.

Link to comment
Share on other sites

Allt är relativt till vilken nivå du vill hålla... Det finns ett ypperligt gratisprogram som heter Reaper det är ett gratis shareware, dvs du kan använda obegränsat.

Vill man köpa det och få support kostar det bara ett par tre hundra lappar.

 

Jag tycker att till att skapa beats är Ableton Live allra bäst. Jag kör det i studion tillsammans med Cubase och Studio One.

Dock så kostar de sistnämnda en del med de finns i olika versioner i olika prisklass. Men å andra sidan får man vad man betalar för.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Hej!

Du kan ju testa Linux Multimedia Studio. Det är gratis och enkelt att komma igång med. Man kan inte exportera sina färdiga beats i FL Studio.

Annars om du har Mac så kan du testa Garage Band 11. Det kostar bara 109 kronor så det är fördelaktigt och det har stöd för vst-plugins.

 

// Trollet85

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...