Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Engelskt messinger


Pellepop

Rekommendera Poster

Efter ominstallation av dator o hämtning av essentiel 2011.,så blev min messinger på engelska?!Går dock att skriva å ä och ö!Hämtade allt på svenska delen av microsoft,men det blev på engelska..hur kan det komma sig?Måste man ominstallera iså fall?Även moviemaker o foto blev på engelska?!

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hej!

 

 

Jag tror att du råkat ha engelsk "versionssida" uppe när du laddade ner din messenger..

 

http://windows.micro.../messenger/home så skall du hitta den korrekta svenska varianten (Kolla så det står Sverige upptill, samt att det under: "Hämta Messenger – det är gratis!" anger "Svenska")

 

Och jag tror att du måste avinstallera hela Messengerpaketet, starta om datorn innan du kan installera rätt språkversion!

 

Vill du ha tips på hur du kan konfigurera Messenger 2011-paketet så ladda ner någon av gratisguiderna på http://www.WinGuider.se//page4.html

 

 

I filen du laddar ner (som du packar upp till t.ex. "Dokument" så finns en installationsguide för installation av Windows 7, men strunta i den det är avsnitt: 4.2 Installera senaste MSN-Messenger (Valfritt)samt 4.2.1 Konfigurera MSN Messenger som du kan studera för lite tips, om detaljer som flera jag känner totalt missat då de "bara använder programmet" och inte klickat runt i menyer etc.

 

:)

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.×
×
  • Skapa nytt...