Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Pellepop

Engelskt messinger

Rekommendera Poster

Pellepop

Efter ominstallation av dator o hämtning av essentiel 2011.,så blev min messinger på engelska?!Går dock att skriva å ä och ö!Hämtade allt på svenska delen av microsoft,men det blev på engelska..hur kan det komma sig?Måste man ominstallera iså fall?Även moviemaker o foto blev på engelska?!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
WinGuider.se
Postad (redigerade)

Hej!

 

 

Jag tror att du råkat ha engelsk "versionssida" uppe när du laddade ner din messenger..

 

http://windows.micro.../messenger/home så skall du hitta den korrekta svenska varianten (Kolla så det står Sverige upptill, samt att det under: "Hämta Messenger – det är gratis!" anger "Svenska")

 

Och jag tror att du måste avinstallera hela Messengerpaketet, starta om datorn innan du kan installera rätt språkversion!

 

Vill du ha tips på hur du kan konfigurera Messenger 2011-paketet så ladda ner någon av gratisguiderna på http://www.WinGuider.se//page4.html

 

 

I filen du laddar ner (som du packar upp till t.ex. "Dokument" så finns en installationsguide för installation av Windows 7, men strunta i den det är avsnitt: 4.2 Installera senaste MSN-Messenger (Valfritt)samt 4.2.1 Konfigurera MSN Messenger som du kan studera för lite tips, om detaljer som flera jag känner totalt missat då de "bara använder programmet" och inte klickat runt i menyer etc.

 

:)

 

Redigerad av WinGuider.se

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...