Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Betsson söker utvecklare!


bikosp

Rekommendera Poster

Hallå alla vassa IT-människor,

 

Jag jobbar som rekryterare på Betsson Technologies, en del av Betsson group. Vi växer enormt och är idag världens femte största speloperatör, vår sportbok korades nyligen till världens bästa, men ambitionerna är högre ändå. Vi söker därför alltid efter talanger med intresse för teknik. Vi sitter alltid med den senaste tekniken, det är någonting vi måste göra om vi vill kunna leverera de allra bästa tekniska lösningarna, som är vad som driver vår verksamhet framåt.

 

Till vårat kontor i Stockholm har vi behov av dig som är:

  • BI-utvecklare och vill jobba med ETL-processer, rapporter, olap cubes, DW/database och SQL. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Microsoft BI-suite och QlikView.
  • Frontend-utvecklare och vill bygga siter som Betsafe, Gunnersgaming eller Betsson för att ge några exempel. Vi jobbar med C#, .NET, HTML5, CSS, MVC, jquery
  • Backend-utvecklare och som älskar att djupdyka ner i kod och lösa komplexa problem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av integrationslösningar och att du jobbat med .NET-programmering.

Vi jobbar stenhårt men vi ser till att ha jäkligt kul under tiden. Förra året åkte vi till Las Vegas på personalresa, i år blir det Ibiza. Om du brinner för programmering och trivs i ett arbetsklimat där du blir utmanad varje dag så kan du få hänga med!

 

 

Maila mig på konstantin.bitsakis@betssongroup.com om du är nyfiken på att få höra mer så kan vi höras för ett förutsättningslöst samtal.

 

 

Vänlig hälsning

Konstantin Bitsakis

 

Recruiter HR-team

Betsson Group

@: konstantin.bitsakis@betssongroup.com

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 1 month later...

Hej igen,

Kolla in vår nya karriärsida för en tydligare bild av hur vi har det hos oss och vilka utmaningar vi har att erbjuda!

 

Betsson Technologies

 

 

 

Vänlig hälsning

Konstantin Bitsakis

 

Recruiter HR-team

Betsson Group

@:konstantin.bitsakis@betssongroup.com

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...