Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
boln153

catalyst control center

Rekommendera Poster

boln153

Varje gång datorn startar får jag signal Catalyst control ´center har slutatr att fungera.

 

Jag har åven tidigare haft en tråd att jag får grön skärm ibland.

Nu får jag inte detta utan istället ingen bild /vit/ på en sajt men på

en annan liknande fungerar det som det ska.

 

Har detta samband eller är det två olika saker?

Kan jag få hjälp med detta

 

Bosse

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
RN
Varje gång datorn startar får jag signal Catalyst control ´center har slutatr att fungera.<BR sab="316">

Kanske saknas rätt version av .Net Framework på datorn så kolla Windows update om där finns några ytterligare... Catalyst Control Center fungerar nämligen inte utan det.

 

Jag har åven tidigare haft en tråd att jag får grön skärm ibland.<BR sab="356">

Jag var med om en dator som ibland fick helt blågrön skärm och efter många hårtussar färre på skallen så visade sig lösningen vara att byta ut SATA-kabeln till hårddisken(!) Värt att pröva. Om inte annat så kolla efter uppdaterade drivrutiner för moderkortets styrkretsar/chipset (vilka även brukar innehålla nödvändiga SATA-drivrutiner).

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...