Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Finns det några modiga webbutvecklare? Om ja, vi söker dig!


Sunday_Creative

Recommended Posts

Sunday_Creative

Vi arbetar med innovation och drivs av en vilja att leka och pusha kommunikation och digital metodik. Vi fokuserar på att brygga den senaste tekniken med genomtänkta affärsstrategier och visioner. Vi strävar efter att våra digitala lösningar lyssnar in de viktigaste kärnvärdena hos kund och mottagare – först då anser vi att resultatet kan spela roll i det dagsfärska kommunikationsflödet.

 

Vi är lösningsorienterade och vi konsulterar våra kunder och arbetar brett för att ta fram de lösningar som Vi anser gynnar kundens önskemål bäst. Det är en spännande tid att arbeta i då begränsningarna idag är få, därför är Du en person som gillar att tänka annorlunda och som är villig att lära om Dig själv. Du har en särskild förståelse för systemtänk och kan snabbt förstå fördelar och nackdelar med olika open source-script, webb- och mobilapplikationer. Vi får ständigt förfrågningar om att bygga mobilappar varpå du bör ha någon förståelse för att bygga dessa. Eller så har du just börjat och är sugen på att lära dig mer.

 

Vi är entreprenörsdrivna och har erfarenhet av att starta och driva egna företag och organisationer. Vi vill att Du också har denna ådra i Dig då vi tillsammans kan skapa nya affärsmöjligheter och plocka fram unika och spännande idéer till potentiella kunder. Du kan jobba självständigt och gillar att komma med egna idéer. Vår kreativa process har inget tak och Du är inkluderad.

 

Så vad säger du? Vi skippar de tjusiga titlarna och jakten på status. Vi har kul tillsammans med varandra och våra kunder. När vi behöver inspiration hyr vi ett kontor i en annan stad och vi siktar på att inom kort kunna jobba mot Europa. Det är vårat recept på framgång och Vi behöver Dig nu!

 

 

Dina talanger

 

Front-end

- Du badar i vattenfallet dagligen med HTML5/CSS3/JS. Vi tycker frameworks är fantastiska, vi bygger smart och tycker det är onödigt att uppfinna hjulet om och om igen.

- jQuery, MooTools, Prototype spelar ingen roll vilket. Men du har antagligen argument för de frameworks som du tycker om att använda. Berätta för oss, vi lyssnar!

- Du kan Responsiv design. För att du också förstår att plattformsoberoende är rätt tid och plats just nu.

- Grundläggande förståelse för Gränssnittutveckling, UX & Interaktionsdesign.

- Du är van att jobba i open-source system så som WordPress och Magento. Och om situationen kräver det hoppar du gärna in i ett nytt system. Du vet ju att lösningarna redan finns i användarcommunityt.

 

Mobil applikations utveckling.

Ok, vi förstår att det är svårt att hitta folk inom detta område just nu. Du är ju kung eller drottning om du kan detta! Vi nöjer oss med om du är så sugen att du genast vill bita tag i detta område för det finns inga anledningar att inte göra detta. Vi har många kunder som är intresserade av att ta steget ut i App-världen.

 

Back-end

- PHP & MySql. Även för vana front-endare bör PHP vara bekant även om programmeringskunskaperna inte är så djupa. Du kan ändra och göra vissa specialanpassningar i PHP kod och databaser. För komplicerade tekniska lösningar samarbetar vi med duktiga teknikpartners.

 

URL: http://oneinnovation.se/

 

Skicka ett mail till intresse@oneinnovation.se så berättar vi mer!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...