Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
biake

HP Pavilion d4396 + creative soundblaster X-FI

Rekommendera Poster

När jag klickar på ikonen för audio console i kontrollpanelen får jag ett skärmmeddelande att "the audio device supported by this application is not detected".

Den här datorn har ju en egen partition för operativet så jag fick inga skivor med. Det känns som att jag skall installera om filerna till ljudkortet, men dom har jag ju inte separat. Men dom finns väl på den särskilda partitionen, men där går väl inte att välja ut vissa filer ? Hur skall jag få tag på filerna till ljudkortet? HP lär ju inte hjälpa till med tanke på att datorn är flera år gammal.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag testade att installera drivrutiner från creatives sida. Jag är osäker på om jag hittade rätt. Så här står det i brochyren till pc:n: "Creative Labs SoundBlaster X-Fi (motsv Xtreme Music)" och jag hittade ganska prick, men "Xtreme Audio". Men när jag skulle installera fick jag samma fel igen. (The audio devise supported is not detected)

 

Skumt?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nix. Inget gulmarkerat. Och under egenskaper för Creative SB X-Fi står det "den här enheten fungerar korrekt" i allmänt-fliken.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...