Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Utvecklare Java


goldberg

Recommended Posts

Adtoox AB levererar IT-system till mediebolag och byråer. Adtoox online-plattform E.C.express väver samman arbetsflöden mellan annonsörer, mediebyråer, reklambyråer, produktionsbolag, post-produktionsbolag samt TV-kanaler. Systemet har lanserats i flertalet länder i Europa. Som systemutvecklare hos oss är du en nod i mediabranschen! Adtoox är i kraftig tillväxtfas varför vi nu söker de nyckelpersoner som kan växa tillsammans med oss. Rätt person erbjuds en arbetsplats med mycket högt i tak, eget ansvar samt glada och prestigelösa kollegor. Du ges stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och karriär. Du kommer ansvara för utveckling av nuvarande samt nya moduler och tjänster. Tjänsten är en heltidstjänst (dagtid) med tillträdesdag snarast möjligt. Vi söker dig med egna idéer, framåtanda och gedigen kunskap.

Du kan uttrycka dig väl i både tal som skrift (svenska som engelska) och kan kommunicera i grupp.

Du har lätt för att arbeta självständigt men uppskattar ändå teamkänslan på en fartfylld arbetsplats. Självklart får du en instigsfas med stöd och utbildning men vi utgår ifrån att du är lättlärd och nyfiken. Kombinerat med din stora passion för systemutveckling utvecklats du mycket snabbare än dina kollegor/studiekamrater!

Du har erfarenhet av utveckling i Java för J2ee/MySQL. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av några av följande tekniker/produkter:

XSLT med XML/XSL Maven

Eclipse

Webbutveckling, javascript, AJAX Systemoptimering

 

Kontakta Karoline Goldberg: Adtoox AB

Karoline.goldberg@adtoox.com

 

Sankt Göransgatan 84 11238 Stockholm 08 626 29 15 www.adtoox.com

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...