Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Grafikkort passar inte med Moderkortet?


lidrello

Rekommendera Poster

Hej alla. Jag har tänkt köpa ett nytt grafikkort till datorn och jag har stött på lite problem sedan tidigare som jag skulle behöva råd/hjälp med. Jag köpte ett annat nytt grafikkort tidigare men jag fick inte det att fungera..det stod No Cable/Signal connection på skärmen när jag startade upp datorn, jag testade verkligen med allt men det gick inte igång med min dator..så jag fick pengarna tillbaks. Grafikkortet var: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=627426. Men det nya grafikkortet som jag har tänkt köpa är: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=631601# men jag är inte helt 100% säker om det verkligen passar med mitt moderkort eller så. Mitt moderkort är: ASUS M4A785TD-V EVO. Jag har kollat och vet att jag ska kunna sätta igång detta grafikkort med mitt moderkort för att den har PCI-Express ingångar och allt och jag har tillräckligt med strömstyrka ifrån nätaggregatet för att köra det..men man vet ju aldrig. Så jag skulle önska att någon hjälpte mig med detta och kanske ge mig lite tips eller så tack.

 

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej,

din gamla tråd ang. minnena http://eforum.idg.se..._1#entry1559803

Hur är det med dessa nu?

 

Vilket grafikkort har du i nu och funkar detta, eller kör du på det inbyggda?

 

Ditt ASUS M4A785TD-V EVO har integrerat grafikkort och jag antar att du måste gå in i BIOS setup och disable on board graphics eller vad det kan stå.

 

Vad säger manualen, står det något där om hur du skall göra när du ansluter ett PCI-E grafikkort?

 

Manualen

 

Mvh

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det är ju 2 likadana kort, HD 6950. Är du säker på att du kopplade in alla sladdar till det första kortet? Du måste koppla in 2 PCI-E 6 pin sladdar för att kortet ska fungera.

 

Bägge korten ska fungera med moderkortet om du har ett nätaggregat på minst 500W.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej Vertpre & Flyfisherman, tack för svar. Vertpre först: När jag köpte det första grafikkortet så satta jag in båda PCI-E sladdarna i kortet så felet låg inte där va jag tror. Och jag håller helt med dig att korten ska fungera med mitt moderkort.

 

Flyfisherman: Jag har inte än införskaffat de minnena, men jag tänker göra det samtidigt som jag ska köpa grafikkortet.

När det gäller manualen så har jag textbokmanualen och det står inget konkret om hur man kopplar in ett PCI-E kort och när det gäller Bios så står det bara om hur man uppdaterar det via datorn och hur man överklockar det.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Flyfisherman: jag köpte datorn färdigmonterad hos komplett med grafikkortet:http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=575153

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...