Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Jepqe

Internetdelning - iPhone - Spring mobil

Rekommendera Poster

Jepqe

Hej,

 

Jag har "Spring mobil" som operatör på jobbets telefon. Problemet är att jag inte får till internetdelning. Har jag mitt Telia-sim i så går det bra.

 

Men med Spring försvinner internetdelnings-alternativet under allmänt->nätverk, och istället under "Mobilt datanätverk" får jag möjligheten att skriva in; APN, användarnamn & lösenord. Allt detta under rubriken "Internetdelning". Supporten var inte till någon hjälp när jag ringde. Har en iPhone 4S om det är till någon hjälp.

 

Är där någon som har erfarenhet av detta skumma problem? Hade varit väldigt tacksam för hjälp! =)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Stefan Eklinder

En gissning är kanske att arbetsgivaren inte vill att anställda ska surfa med mobiltelefonen. Det härjar mycket oärligt på internet, så att det kan betraktas som en säkerhetsrisk. Folk laddar ned en massa utan att tänka sig för.

 

Att det sedan fungerar med ditt privata abonnemang är inte så konstigt. Privat kan man ha internetuppkoppling på sin mobiltelefon. Är det arbetsgivarens är det han som bestämmer.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Jepqe

Tack för svaret! Jag vet att vi har 1 gig surf varje mån, så det fungerar bra att surfa utanför wifi. Tycker det är skummt, för internet-delningen fungerar bra på en kollegas android, han har också har Spring.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Jepqe

Han behöver inte ställa in någon specifik inställning för internetdelning. Det är bara ett alternativ som dök upp på iPhone.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...