Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Söker grafiker till nytt webbspel


clansgame

Recommended Posts

Hej!

Vi är två personer som håller på att jobba med ett nytt webbspel (för närvarande utan namn) som skall utspela sig i en "medeltida" miljö och vi söker nu en grafiker som ska ansvara över grafiken i spelet. Med grafik menar vi följande:

 

-Layouten och spelets "look", dvs designen på själva gränssnittet.

-3D modeller över byggnader och föremål såsom verktyg, vapen, rustningar etc.

-Bilder och skisser

 

Du kommer inte behöva programmera något utan bara ägna dig åt grafiken.

 

Kort om spelet

Spelet är ett "massive multiplayer online webbspel" som vi själva kallar för ett Strategi- och Roll- Lagspel.

Lagspel: Varje spelare kommer tillhöra en klan på 5 personer där varje klan tillsammans styr en by.

Strategispel: Spelet är i första hand ett strategispel, element från strategispelsgenren som kommer finnas med är saker som forskning av ny teknologi, insamling av resurser, konstruktion av byggnader samt diplomati och krigsföring med andra klaner.

Rollspel: Element från rollspelsgenren som kommer finnas med är spelarkontrollerade karaktärer med flera olika färdigheter med allt från resursinsamlingsfärdigheter till matlagning, föremålstillverkning, spioneri och stridsfärdigheter. Karaktärerna kommer kunna utrustas med en mängd olika föremål för olika uppgifter, såsom diverse verktyg, vapen av olika slag och olika typer av rustningar.

De enda enheter/trupper som en klan och by består av, är just dessa karaktärer. Det är karaktärerna som samlar in resurser, tillverkar föremål, bygger byggnader och drar ut i krig. Som spelare går man inte runt med dem eller styr dem utan man ger dem snarare uppdrag att utföra som de sedan utför medan du är utloggad.

 

Ekonomi

Spelet kommer vara gratis att spela men det kommer finnas möjlighet att köpa olika saker såsom rätt att själv välja vilka man vill ska ingå i ens klan, möjlighet att spela flera spel samtidigt, VIP medlemskap som ger mer detaljerad information om olika saker, extrafunktioner, mer grafik, tillgång till mobil applikationer etc.

 

Lite om oss och vår roll i spelutvecklandet

Marcus är 31 år gammal. Grundare av spelet, dvs den som kommit på grundidén och som har helhetsbilden. Ansvarar för helheten, att skapa algoritmer och se till att alla beräkningar ska stämma överens.

Jonas är 26 år gammal. Ansvarar för all programmering, den som förverkligar Marcus algoritmer och visioner.

 

Lön

Vi erbjuder ett partnerskap vilket innebär att vi inte erbjuder en fast lön utan det är spelets popularitet när det är klart som bestämmer hur mycket vi kommer tjäna, ju bättre och mer framgångsrikt spel, desto mer pengar till var och en av oss. Hur stor del av den framtida inkomsten som kommer gå till dig som grafiker kommer vi diskutera och skriva avtal om innan du börjar jobb med oss.

 

Intresserad?

Kontakta Marcus på clansgame@hotmail.com, va beredd att visa upp lite från din portfolio.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...