Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Samsung tv UED8005 och PS3


HUP151

Recommended Posts

3d-visning fungerar utmärkt när jag kör via canal digital och även direkt från smartTV. köpte igår en bluray 3d-skiva med The Last Airbender och satte in den i PS3:an. anslutningen är hdmi. tv:n har 4 hdmi där den första är upptagen av boxen för canal digital. har nu provat både hdmi2, hdmi3 och hdmi4 och och det är tji att få fram den riktiga 3d-uppspelningen. markören vill inte hoppa till rätt ruta för 3d-visning utan är låst på 2d. när jag trycker på 3d-knappen på tv-dosan blir bilden förvrängd och väldigt stor. har 3 par glasögon (Samsung) som självfallet används.

3-skivan är köpt på Media-Markt och försäljerskan sade att ps3 ska spela upp 3d.

eftersom jag inte har andra problem med 3d - uppspelning av inspelat 3d-material på hd-boxen fungerar utmärkt och markörern ställer sig på rätt "ruta". det går ju att tvinga fram en viss 3d-bild av alla sändningar men markören står då i rutan "2d" och ger inte riktig 3d-effekt och det är så det är med den köpta skivan. besvikelsen stor för tillresta barn/barnbarn - och hos mig.

Link to comment
Share on other sites

Första skivan du försöker spela upp i 3D från din Ps3?

 

Är din PS3 uppdaterad med senaste mjukvaran?

Har du testat din PS3 mot den HDMI som bevisligen fungerar för 3D?

har du testat Canal Digital boxen mot övriga HDMI?

 

Nu har jag ingen PS3 men kan anta att det finns en inställning även i den för att aktivera 3D.

Link to comment
Share on other sites

japp - första skivan - ja det finns aktivering för 3d men den funkade ju inte. i vilket fall kom vi underfund med att det var omstarten av systemet som fattades efter den långa nerladdningen (trots mycket snabbt bredband) av senaste mjukvaran. det kom ingen info (inte som vi såg först)att omstart krävdes. nu funkar det och det blev riktigt häftigt. tack för visat intresse!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...