Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
c.g.g

Problem Internetuppkoppling

Rekommendera Poster

Hej alla.

Problemet är, då jag startar upp datorn stationär Vista, ADSL, Zyxel modem, markeras det (i gul triangel !) och då får jag söka reparera fel, vilket hjälper. Detta är irriterande och har inte varit så tidigare, men nu är det varje ny uppstart, är det någon som kan ge tips, är jag tacksam?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hej,

skulle kunna vara så att det finns en IPadress konflikt.

Kolla egenskaper för ditt nätverkskort, att det erhåller IP adress automatiskt.

Alternativ väg via Enhetshanteraren

 

Kontrollpanelen\Nätverk och Internet\Nätverks- och delningscenter - Ändra inställningar på nätverkskort - högerklicka på nätverkskortet och välj Egenskaper, markera sedan IPV4 (TCP/IPv4) och välj Egenskaper, klicka i Erhåll en IPadress automatiskt och erhåll adress till DNS automatiskt, sedan Verkställ och OK.

post-71618-0-51326600-1319229671_thumb.jpg

 

Mvh

Mats H

Redigerad av Mats H

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Tack Mats H.

 

Problemet löst, jag är glad få hjälp på detta sätt, de är lätt de strular till för en gammal gubbe och då är detta forum verkligen en god hjälp.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...