Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Skype och anslutning


boin

Rekommendera Poster

Är det möjligt att ansluta en telefonsvarare för att spela in Skype-samtal dator till dator?

Detta är vad som hände.

I ett Skype-samtal dator till dator visas plötsligt en förfrågan i Skype-fönstret om att få komma in som ett konferenssamtal. Detta nekades och hela samtalet kopplades ner av programmet.

De två personerna startade ett nytt samtal dator till dator.

Ett par dagar senare får de reda på att samtalet spelades in på en telefonsvarare som är kopplad till det ordinarie telefonsystemet.

Är det överhuvudtaget möjligt?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Telefonsvarare - pratar du om gamla antika separata maskiner som man kopplade till telefonjacken? Ja, har du en sån gammal maskin kopplad till datorn och har rätt mjukvara så visst, inga problem. F.ö så är det inga problem i övrigt att på lite "modernare" ;) sätt spela in det också. Frågan du bör ställa dig är snarare VEM som har tillgång till din dator och därmed spelar in detta.

Dessutom är det rent teoretiskt, om än osannolikt, (såvida det inte är någon som verkligen stalkar dig) att göra detta även på avstånd, givet rätt information och kompetens.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tack för svar. Ja det är en vanlig "antik" maskin ansluten till telefonnätet. Är inte kopplad till datorn om jag förstått rätt. Den tar i varje fall hand om inkommande samtal på telefon, och då kan den väl inte också hantera samtal via Skype?

Förutsättningar var att en person satt i norra delen av Sverige och talade via Skype med en annan person i södra Sverige, allt via normal dator till dator samtal. Måste inte båda datorerna vara hackade i en sådan situation?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...