Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

NIC driver till en HP Paviljon dv9762eo med XP


renmno

Rekommendera Poster

Har en HP Paviljon dv9762eo. Det var Vista på den men har nu installerat XP Pro 32 bit på den. Hittar dock ingen Ethernet driver som verkar funka. Det finns ju inga drivisar på hp.se eftersom de inte gör ethernet drivers för ett äldre OS.

Tacksam för förslag.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

En granne löste problemet efter Vista kraschat

Akut. Installerade Kubuntu (i bra linuxreleaser ingår ofta alla drivare. Linuxrelease=OS+drivare+Office mm. på en CD. Windows=OS på CD/numera DVD)

När XP var installerat blev lösningen USB till Ethernet dongel

http://www.prisjakt.nu/kategori.php?l=s75450546&cols=557,916,880&o=produkt_betyg#prodlista

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Öppna Enhetshanteraren. Det borde finnas en Okänd enhet där eftersom ingen drivrutin är installerad. Dubbelklicka på den enheten och sedan fliken Information. Klicka på pilen i det grå fältet och välj Maskinvaru-ID.

 

Markera översta raden genom att klicka en gång. Högerklicka och kopiera. Du kan också bara skriva ner hela raden. När det här är gjort går du in på följande sida och skriver in eller klistrar in ID numret i sökfältet. Har du tur hittar sidan en drivrutin åt dig.

 

http://devid.info/

 

Använder du dig av en annan dator för internet är det kanske bäst att du klistrar in Maskinvaru-ID koden i Anteckningar, sparar och lägger på ett USB minne och för över till den andra datorn. Det är viktigt att du inte skriver fel om du skriver in ID koden.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...