Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Cecilia

Tillägg i Eforums regler

Rekommendera Poster

Cecilia

PC för Alla har idag lagt till en regel gällande signaturer eftersom det har varit många klagomål på signaturer som breder ut sig i stället för att vara ett litet personligt tillägg samt att de alltför ofta har innehållit länkar som brutit mot Eforums reklamförbud.

 

Den nya regeln lyder:

9. En användares signatur är avsedd att vara en kort komplettering av användarnamnet, t. ex ett motto som du tycker om, eller vilken dator du har, etc. Signaturer får inte bryta mot övriga regler och inte innehålla bilder eller länkar. De ska vara utformade på ett sådant sätt att de inte dominerar inlägget och tar för stor plats, är för färggranna eller i fetstil. De får inte uppta mer än två rader och inte omfatta mer än 160 tecken.
//eforum.idg.se/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

 

Jag uppmanar alla som har en signatur att kontrollera att den uppfyller villkoren.

 

Om du ser en signatur som bryter mot regeln så klicka dig in till användarens profilsida och klicka där på knappen "Anmäl medlem". Vi moderatorer kommer då att agera, liksom i de fall vi själva ser en. Normalt skickar vi ett personligt meddelande (PM) med begäran om rättelse men om det inte hjälper kommer vi att ändra signaturen själva.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...