Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

spoofat


sture.g

Rekommendera Poster

det ramlade in en massamail på min teliadress såklart själva wíndowslivemail öppnade det mitt virusprogram skrev det var spoofat sklle iakta försiktighet jagtog väck dom 2 huvudmailen då försvann resten med .klickade inte på nån länk elelr så.nu undrar jag kandomm då snott min ipadress eller nåt annat? jag tog en tre 4 dar efter sen bort mailkontot.har oxå hotmail. man fixk oxå så konstiga andra mail på telia bla från microsoft och googl man skulle vunnit nåt det tog jag bara bort oxå (pliching?)

 

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
klickade inte på nån länk elelr så.nu undrar jag kandomm då snott min ipadress eller nåt annat?
Vet inte vad någon skulle ha för nytta av att få reda på din IP-adress och den lämnar du ju ut till varenda webbplats du besöker. Men det låter inte som att något spionprogram, som t ex stjäl lösenord, har blivit installerat i datorn.
Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
MatteusDeGothia

Halloj!

 

Öhh! Hela tråden känns "spoofad" om man ser till stavning! Det du har fått är troligen bara reklammail med en spoofad adress! Vilket är väldigt vanligt idag! Klicka inte på några länkar i mail från okända så löser sig nog det mesta! Maila inte tillbaka till avsändaren!

 

// M

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu


×
×
  • Skapa nytt...