Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bärbar dator


skidjesper

Rekommendera Poster

Hej, det är så att nu vill jag ha en ny dator och har bestämt mig för att det ska bli en laptop. Jag har fastat vid två datorer, den ena http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/barbar-dator/SATC6601MF/toshiba-satellite-15-6-barbar-dator-c660-1mf och den andra http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/laptop-17-tum/hp-paviliong7-1000eo/151048.3004/. Datorn ska jag ha till program som Windows live movie maker, photoshop, internet, microsoft Excel, word, power point, musik och film.

 

Det som vore najs är ju att ha en 17,3 tum stor skärm att sitta och movie makera med. Jag använder Movie Maker ganska ofta. Även om man ska se en film så är ju 17,3 tum bra. Det är väl mest på grund av skärmstorleken jag vill ha den andra datorn.

 

Det som jag tycker ser bra ut på den första datorn är väl processorn. Det är ju en i5 gen 2 och den andra är bara i3 gen 1. Dock har ju i5:an lägre frekvens. Vad är bättre? Är dålig på detta.

 

 

Skulle den andra datorn klara av mina önskemål, alltså Photoshop, Windows Live Movie Maker, Microsoft Excel, Word, Power Point, Film, Musik och Internet.

 

Och hur är det med uppdatering till Windows 8? Visst inte behöver det vara någon (ursäkta mig) jävla touchskärm på Windows 8 maskiner?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...