Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Skillnad mellan Win 7 Home och pro?


rammega

Rekommendera Poster

En liten men inte obetydlig skillnad:

 

"Du kan köra produktivitetsprogram som kräver Windows XP i Windows XP Mode och enkelt återställa data med automatisk säkerhetskopiering i hem- eller företagsnätverket."

 

Mer att läsa om Windows 7 Pro.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

WinGuider.se

Det finns fler fördelar med att välja PRO före home som kostar ynka 350kr mer än home premium men då får du bl.a. med praktiska saker som man gärna använder hemma..

 

T.ex. möjligheten att skapa säkerhetskopior bl.a. över nätverket till t.ex. ett NAS.. eller en annan dator.. Med home är du begränsad till lokal disk eller USB-disk..

 

Vill du med Home skapa säkerhetskopior som sparas till nätverket så måste du då köpa ett separat backup-program, som bara det kostar MER än merkostnaden mellan home och Pro!

 

Så.. JA! Pro är den privatpersoner bör välja... Speciellt för de som vill säkerhetskopiera sina foton, dokument, mail etc.

 

Notera att Du även får möjligheten att kryptera ditt data med EFS i Windows 7 Pro..

 

Så alla med en bärbar dator bör faktiskt använda Windows 7 Pro och skydda sina privata filer med EFS-krypteringen ifall datorn kommer bort eller blir stulen!

 

Stödet för säkerhetskopiering till nätverket och kryptering av filer och data med ett högerklick finns bara i PRO (och uppåt) men inte alls i HOME...

 

I mina ögon är det viktiga saker man gärna bör använda hemma!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...