Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bifogad fil till e-mail


peroskar

Rekommendera Poster

Datorn har plötsligt slutat visa bifogad fil. I tidigare mail med bifogad fil med meddelande visas inte bifogade filen längre. Skickar jag mail med fofogad fil till mig själv, kommer mailet fram OK, men ingen bifogad fil finns med.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Vilket epostprogram? Vilken leverantör? Kan du ta emot bilagor? kan du skicka, till andra, bilagor? Gamla brev med bilagor, kan de visas korrekt?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag har Windows Mail från Internet Explorer 9. Kan ej ta emot bilagor. Gamla mail med bilagor - endast mailet visas, inga bilagor. Ska undersöka om det går att skicka till andra och de får fram bifogad fil också.

Har just uppdaterat till Internet Explorer 9, vilket bla a medfört att ingående reklam-mail ej längre går att läsa direkt, man måste trycka på " Se mailet i din webbläsare" för att se bilder och text. Kanske det är uppdateringen som tagit bort bifogat material?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

jag har prövat att sända mail med bifogad fil till vänner och det fungerar som det ska. De får mailet och bilagan. Det är tydligen bara jag själv som inte får bilagor. Märkligt det hela.

Undrar hur företagen gör för att ordna med "Se mailet i din webbläsare".

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

någon med Windows Live som epostprogram kan kanske hjälpa dig mer. Vi får hoppas någon tittar in. Mitt enda råd är att du kan testa att skapa en ny användare på datorn och se om du på denna användare kan skapa ett epostkonto och se om det fungerar som det ska.

 

eller se Google ger dig

http://www.google.com/search?q=Windows+Mail+no+attachements

Vilken typ av bilagor?

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Why-cant-I-view-an-attachment-in-Windows-Mail

eller

http://www.vistax64.com/browsers-mail/288161-windows-mail-not-receiving-attachments-html-messages.html

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hjärtligt tack Monshi för ditt stöd. Jag har hittat en möjlighet att läsa bifogat material. Jag sparar mailet som ett dokument och när jag öppnar dokumentet så finns det bifogade materialet där. Jag klarar mig alltså, men det ska bli intressant att se om det framtida uppdateringar ordnar allt på plats igen.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...