Just nu i M3-nätverket
Jump to content

GADGETS FUNKAR EJ! HJÄLP!


Rstattin

Recommended Posts

Tjena! Jag vet inte om jag satt den här tråden på rätt kategori men jag hoppas att någon kan hjälpa mig ändå!

 

Jag har ett problem med mina gadgets, dom funkar ej thumbsdown.gif

 

Jag hoppas verkligen någon kan hjälpa mig smile.gifpost-122352-0-83647100-1297971443_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Vad för gadgets? Din bild säger mig inget (annat än snygg not)

 

Menar du MS gadgets? De som sidebar.exe har hand om? Vilka är det som inte fungerar?

 

Vilket operativ? Win Vista eller Win7?

Link to comment
Share on other sites

Har du Vista eller Windows 7?

Vilka gadgets är det frågan om?

Var har du hämtat dessa?

Har dom fungerat tidigare eller har problemet uppstått nyligen?

Om dom har fungerat tidigare, har du gjort något nyligen med datorn tex. installerat något nytt - hårdvara/programvara?

 

Mvh

 

[Edit] Ha där var du snabb Monshi

Link to comment
Share on other sites

Tjena, jag vet inte så himla mycket men det är original gadgets som följer med i Windows 7

 

Kommer inte ihåg hur det har varit förut, jag kom på att jag skulle fixa några gadgets för ngon dag sen och då funkade dom inte.

Link to comment
Share on other sites

Vad för gadgets? Din bild säger mig inget (annat än snygg not)

 

Menar du MS gadgets? De som sidebar.exe har hand om? Vilka är det som inte fungerar?

 

Vilket operativ? Win Vista eller Win7?

 

Jag har windows 7. Det är dom som fanns original + fb explorer som jag fick med PC För Alla skivan. Vet inte om de funkat tidigare då jag inte använt dom förut. Har inte gjort något speciellt med datorn, men kan det ha något med brandväggen och göra?

Link to comment
Share on other sites

Fungerade dom inte ens när du lade ut dom?

Hur installerade du dom?

Startat om datorn?

 

Nop funkar inte när jag lägger ut dom. Jag laddade hem från windows gadgets sidan. jag ska starta om datorn nu och kolla :)

Link to comment
Share on other sites

Fungerade dom inte ens när du lade ut dom?

Hur installerade du dom?

Startat om datorn?

 

Startade om datorn nu och dom funkar inte nu heller :(

Link to comment
Share on other sites

När du installerade dom, så måste du kicka ok för att godkänna installationen av gadgeten (eller vad det står) fick du upp en sån ruta?

 

Plocka bort dom från skrivbordet genom att kryssa bort dom och högerklicka på skrivbordet > välj gadget > => då öppnas ett fönster med gadgets och där kan du på nytt dra ut dom.

Ta bara en till att börja med.

Link to comment
Share on other sites

När du installerade dom, så måste du kicka ok för att godkänna installationen av gadgeten (eller vad det står) fick du upp en sån ruta?

 

Plocka bort dom från skrivbordet genom att kryssa bort dom och högerklicka på skrivbordet > välj gadget > => då öppnas ett fönster med gadgets och där kan du på nytt dra ut dom.

Ta bara en till att börja med.

 

Jo det blir så när jag installerar dom.

Ska testa att bara ta en nu då :)

Link to comment
Share on other sites

Testa med klockan som följer med Windows 7 och skall finnas där. Den brukar fungera i dom flesta fall.

 

Så här ser det ut då :Spost-122352-0-51697100-1297974303_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Högerklicka på aktivitetsfältet och öppna aktivitetshanteraren välj fliken processer.

Ser du Sidebar.exe som körs?

Link to comment
Share on other sites

Högerklicka på aktivitetsfältet och öppna aktivitetshanteraren välj fliken processer.

Ser du Sidebar.exe som körs?

 

Aa, den körs

Link to comment
Share on other sites

Hej,

vilket Tema kör du i Kontrollpanelen\Utseende och anpassning\Anpassning?

Mvh

Mats H

 

Jag kör på mitt eget tema, eller jag har ett original tema men en egen bild.

Link to comment
Share on other sites

Har du stängt av User Access Control (UAC)? Gadgets (sidebar) fungerar inte om den är avstängd.

 

Vart ändrar man det då :)?

Link to comment
Share on other sites

Ja alltså UAC skall vara på.

 

Just nu så sitter jag vid en annan dator med XP så jag kan inte guida dig nu, för att kontrollera den saken. Men det kommer säkert in någon annan och gör det.

 

Prova Start > skriv UAC i sökfältet => så borde den dyka upp. Annars så finns den i inställningarna i kontrollpanelen - säkerhet.

Link to comment
Share on other sites

Ja alltså UAC skall vara på.

 

Just nu så sitter jag vid en annan dator med XP så jag kan inte guida dig nu, för att kontrollera den saken. Men det kommer säkert in någon annan och gör det.

 

Prova Start > skriv UAC i sökfältet => så borde den dyka upp. Annars så finns den i inställningarna i kontrollpanelen - säkerhet.

 

Stängde av det, men det funkar fortfarande inte sad.gif

Link to comment
Share on other sites

Hur länge har datorn bråkat? har den alltid haft detta problem eller har det uppkommit i samband med att något annat hänt?

Link to comment
Share on other sites

Stängde av det, men det funkar fortfarande inte

Stängde av??

Jag skrev att UAC skall vara påslagen!

Du skulle bara kontrollera att så var fallet.

Link to comment
Share on other sites

Stängde av??

Jag skrev att UAC skall vara påslagen!

Du skulle bara kontrollera att så var fallet.

 

Oj tongue.gif Såg fel :P men då testar jag att sätta igång den :P

Link to comment
Share on other sites

Hur länge har datorn bråkat? har den alltid haft detta problem eller har det uppkommit i samband med att något annat hänt?

 

Jag märkte det för någon dag sedan, eftersom jag inte använt gadgets förut :P

Link to comment
Share on other sites

Oj tongue.gif Såg fel :P men då testar jag att sätta igång den :P

 

Testade att hä igång den, men blev ingen skillnad, men nu har jag den i "Mitten" av "PÅ" och "AVSTÄNGD"

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...