Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Lightscribe


PCpojken

Recommended Posts

Hej! Jag undrar hur det är med lightscribe. Det står på min CD/DVD brännare lightscribe. Så jag undrar hur ska jag göra för att kunna laga såna där etiketter på skivorna för att det kom int med nå installations cd med min CD/DVD brännare. Och jag har sökt igenom datorn o int har jag nå lightscribe på datorn :unsure: .

Tacksam för svar

Link to comment
Share on other sites

Hej,

Du behöver 4 saker:

 

1. Speciella Lightscribe skivor, kolla länk Pricerunner LigtScribe

 

2. Lightscribe enheten måste vara aktiverad med ett Styrprogram eller Systemprogram, vilket borde följt med Lightscribe brännarens installations Cd. Den kan ju också redan vara installerad på ditt system. Finns det inte på ditt system, gå till tillverkarens supportsida och ladda hem, eller se pkt.3.

 

3. Sedan så behöver du ett program som klarar av att skriva skivetiketter med LightScribe, om det inte följde med något program till Lightscribe brännaren?

Annars kan du kolla in Lightscribes webbsida: http://www.lightscri...tion/index.aspx

Där finns ett allmänt styrprogram eller systemprogram för Lightscribe (viktigt), etikettprogram samt mallar att hämta hem.

 

När man skriver ut från vissa program tex. Easy Media Creator så väljer man oftast Lightscribe Printer från utskriftsmenyn. men annars så hämta ett gratisprogram från Lightscribe.

 

4. Innan du skriver ut så måste du stoppa in Lightscribe skivan "upp och ned" alltså vända på skivan.

Utskrifterna blir i gråskala S/V.

 

Mvh

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...