Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Inga namn på mappar och filer ?


Pegee

Recommended Posts

En del av mina mappar och filer har plötsligt blivit av med namnet i utforskaren. Om jag väljer att visa innehållet som "Detaljerad" så syns namnet, men i läge Stor eller Medium är namnet borta.

Vad har hänt? Och framför allt: Hur får jag tillbaka mina namn?

Link to comment
Share on other sites

Pröva att återställa utforskaren. Det borde funka. Gå till mappalternativ. Välj återställ till standard eller något liknande för att återställa. Om det inte går borde du köra en runda med ccleaner och rensa explorer.exe

Link to comment
Share on other sites

Det går ju också att pröva med att göra en systemåterställning (Start - Program - Tillbehör - Systemverktyg) till ett datum när det fungerade om det inte har gått alltför lång tid.

Link to comment
Share on other sites

Tackar! En systemåterställning gjorde susen. I denna återställning fanns inget annat än vanliga Windows uppdateringar och en d:o Java. Nu frågar jag mig ängsligt, kan jag göra dessa systemuppdateringar igen utan att hela eländet börjar om?

Link to comment
Share on other sites

Gör en uppdatering i taget så att du får reda på vilken uppdatering det är som inte fungerar bra. För att ta bort en viss uppdatering går det bra att avinstallera den i Kontrollpanelen - Program och funktioner - Visa installerade uppdateringar.

 

Eftersom uppdateringar för både Windows och Java ofta är till för att laga säkerhetshål är det viktigt att få in så många av dem som möjligt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...