Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Komplett.se PC i delar - AMD vs Intel?


10CG10

Recommended Posts

Hej,

 

Då grafikkortet (mobile radeon x300) på min Dell latitude D810 har gett upp (sitter med ränder över hela skärmen och 4bitars färg) så är jag tvungen att köpa något nytt. Pengar är en bristvara och därför funderar jag på dessa 2 hos komplett.se. Jag spelar inte dom senaste spelen utan har datorn mer för vardagligt bruk. Dock vill jag kunna spela total war-spelen, något som jag tror båda datorerna klarar.

 

Men nog skrivet. Jag skulle vara väldigt tacksam om ni som vet bättre än mig kan säga vilken av dessa 2 ni rekommenderar. AMD eller intel:

 

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=321530

 

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=620477

 

Tacksam för svar!

Link to comment
Share on other sites

Så även om AMD-paketet har en sämre processor än Intel-paketet har det i stället ett bättre grafikkort. Är du säker på att grafikenheten på moderkortet i Intel-paketet är tillräckligt för spelen?

Link to comment
Share on other sites

Hej och tack för era svar.

 

Jag letade upp processorerna i testen och enligt det hade AMD högre poäng och eftersom det även är ett separat grafikkort så får det nog bli det paketet. =)

 

Lite synd att det inte finns i lager före 11/1 bara =( Är lite segt med 4bitars grafik... =S men den som väntar på något gott...(?)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...