Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Setrak.se


Stout

Recommended Posts

Hej!

 

Jag är en företrädare för det “nya” webbspelet Setrak. Jag vill rekommendera dig att testa spelet, det är självklart helt gratis och kräver inte att du laddar ner eller installerar något på din dator!

 

Setrak är ett webbaserat sällskapsspel där du kan spela med och mot dina vänner. Setrak utspelar sig i en fiktiv, virtuell, värld med nordiska influenser. Världen där spelet utspelar sig heter Setrak och är en komplex och livfull plats. Här finns många olika folkslag som alla strävar efter makten över landet. Setrak är uppdelat i ett antal olika stater och utspelar sig runt omkring staden Vordner som är den härskande staden i regionen med samma namn. I Vordner kan man försöka få makt på en mängd olika sätt, de ena vitt skilt från det andra. Somliga kanske vill bygga ett handelsimperium med andra söker gemenskap i klaner. Vissa kanske uppskattar att ensamma kämpa sig till toppen, det går lika bra! Setrak siktar till att bejaka din kreativitet och få dig att nå så långt som möjligt!

 

Setrak spelar du i din webbläsare. Du behöver alltså inte installera någonting. Det går lika bra att spela Setrak på din mobiltelefon när du sitter på bussen som det går att spela hemma framför din dator. Själva spelet spelar du genom att förflytta din rollperson på Utkanten. Utkanten består av hexagoner av olika slag och det är där den största delen av Setrak utspelar sig. Tänk på att Setrak är ett spel som består av mer än bara krig och äventyr. Du styr din rollperson i vått och torrt. Hårda förhandlingar om handel och luriga avtal är lika stor del av spelet som klickandet! Glöm inte att allt blir lättare om man är flera som tar sig an uppgiften, Setrak är ett spel som med fördel spelas tillsammans med vännerna!

 

Lanseringen av Setrak håller på i detta nu. Följ spelet i dess blogg: http://jemla.se/profile/setrak'>http://jemla.se/profile/setrak och gå in och “Gilla” Setrak på facebook: http://www.facebook.com/pages/Setrak/139461286106. Vill du diskutera spelet gör du det bäst på nätgemenskapen Jemla (http://jemla.se)

 

Ta nu chansen att bli en mästare! Utmana dina vänner i kampen om makten, surfa in på http://setrak.se för mer information om nystarten den 8 december!

 

 

------------

 

 

Vad är Setrak?

”Spela med och mot dina vänner!”

 

Setrak är ett webbaserat sällskapsspel där du kan spela med och mot dina vänner. Setrak utspelar sig i en fiktiv, virtuell, värld med nordiska influenser. Världen där spelet utspelar sig heter Setrak och är en komplex och livfull plats. Här finns många olika folkslag som alla strävar efter makten över landet.

 

”Utveckla och utmana dig själv i en fiktiv värld!”

Setrak är uppdelat i ett antal olika stater och utspelar sig runt omkring staden Vordner som är den härskande staden i regionen med samma namn. I Vordner kan man försöka få makt på en mängd olika sätt, de ena vitt skilt från det andra. Somliga kanske vill bygga ett handelsimperium med andra söker gemenskap i klaner. Vissa kanske uppskattar att ensamma kämpa sig till toppen, det går lika bra! Setrak siktar till att bejaka din kreativitet och få dig att nå så långt som möjligt!

Hur spelar man Setrak?

Setrak spelar du i din webbläsare. Du behöver alltså inte installera någonting. Det går lika bra att spela Setrak på din mobiltelefon när du sitter på bussen som det går att spela hemma framför din dator. Själva spelet spelar du genom att förflytta din rollperson på Utkanten. Utkanten består av hexagoner av olika slag och det är där den största delen av Setrak utspelar sig.

 

”Skapa ett imperium och styr det med järnhand”

Tänk på att Setrak är ett spel som består av mer än bara krig och äventyr. Du styr din rollperson i vått och torrt. Hårda förhandlingar om handel och luriga avtal är lika stor del av spelet som klickandet! Glöm inte att allt blir lättare om man är flera som tar sig an uppgiften, Setrak är ett spel som med fördel spelas tillsammans med vännerna!

Vad är syftet med Setrak?

 

”Ett sällskapsspel på webben”

Vad är syftet med ett spel? Att skapa glädje, gemenskap och en rolig stund. Vårt ursprungliga mål var att göra världens bästa webbspel. Idag nöjer vi oss med att göra ett spel som våra spelare verkligen uppskattar och som kommer att utvecklas även i framtiden.

Vad är målet med Setrak?

 

”Det perfekta spelet för tråkiga föreläsningar, raster eller torra perioder på jobbet”

Spelarens mål med Setrak är att nå så långt som möjligt. Att bli en beryktad spelare är ett hedervärt mål i sig. Utöver detta är målet att samla så många utmärkelser som möjligt, utmärkelser är bevis på vad du har åstadkommit.

 

Att spela Setrak ger dig möjligheten att bli en mäktig industrimagnat samtidigt som du har chansen att bli den störste upptäcksresande eller den kraftfullaste krigaren i din generation. Endast din egen fantasi sätter begränsningarna!

Setrak – en nordisk värld

 

”Förverkliga dina drömmar i en fiktiv, virtuell, värld i nordiskt tema”

Vid skapandet av spelet Setrak har vår nordiska historia legat som grund. Vi vill inte gå över ån för att hämta vatten. Setrak är inte ett spel för ninjor, hydror och alver. I Skandinavien har vi en stark tradition av egen mytologi och den har vi valt att utveckla till något alldeles eget – Setrak!

 

Kolla också in vårat flygblad på http://jemla.se/post/1231

Link to comment
Share on other sites

Hur var det nu igen... Det var länge sen jag läste reglerna

5. Gör inte reklam. Visst får du skryta med dina kunskaper och briljera med dina djupsinnigheter men det är en helt annan sak än att uppenbart marknadsföra produkter och tjänster som du själv säljer. Företräder du dock en tjänst/produkt som en användare har efterfrågat så är det tillåtet att berätta om den.

 

Edit: Fast det är klart, om det verkligen är gratis så säljer du ju inget iaf... Dessutom ska du ha cred för att du står för att du representerar dem. Det som stack mest i mina ögon var faktiskt att du använde eforum för att tipsa om en sak som man ska diskutera på ett annat forum. Det kändes inte riktigt schysst.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...