Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Laptop startar ej i batteriläge


asa-nesse

Recommended Posts

Hej! Jag har ett problem med min Toshiba Qosmio. När den varit avstängd går den inte att starta i batteriläge utan endast när den är ansluten till nätet. Batteriet är inte dåligt, om jag drar ut sladden när jag kör en film tex så funkar den i batteridrift i en timme. Och om den är i viloläge så går det att starta i batteriläge.

 

Kan detta vara en inställningsfråga?

 

Jag kör Windows Vista.

Link to comment
Share on other sites

Jag tycker det händer då och då att bärbara kan börja tjorva såhär... Och då har det ibland räckt med att ta ut batteriet och sen montera tillbaks det (ordentligt) igen. Men kanske är det också nåt knas med bios:en..? Ladda gärna ner och installera den senaste...

http://nordic.computers.toshiba-europe.com/innovation/se/generic/SUPPORT_PORTAL/

Link to comment
Share on other sites

Guest Olle Munter

Har en Toshiba Satellit 300 laptopdator från 2008. Märke spelar kanske ingen roll. Jag använder den som stationär och hade en del mystiska fenomen och krångel i början, med omstarter och att den inte stängde av sig ibland eller inte startade alls. Efter sökningar på Google kom jag fram till, att det kunde vara batteriet som var boven, enär den hela tiden kördes på nätström. Alltså, rekomendationerna från tillverkaren var ljusklara, ha inte batteriet i, om du hela tiden kör på nätström. Sedan jag gjorde vissa ändringar i BIOS och tog bort batteriet, fungerar den klanderfritt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...