Just nu i M3-nätverket
Jump to content

NTFS i Windows xp


valle

Recommended Posts

Jag undrar om någon känner till hur man åtgärdar, rensar upp en mindre allvarlig inkonsekvens på enheten $ S11 i filen 0x9 och rensar upp 2 oanvända indexposter från indexet $ SDH i fil 0x9?

valle

Link to comment
Share on other sites

 

Ja du kör väl en diskkontroll, antagligen - enklast.

När jag startar datorn så startas chdsk som söker efter felaktigheter och datorn startas om automatiskt .Jag får resultats medelandena rensar upp en mindre allvarlig inkonsekvens på enheten $ S 11 i filen 0x9 .Rensar upp 2 oanvända indexposter från indexet $ SDH i fil 0x9.

valle

Link to comment
Share on other sites

Menar du att chkdsk inte löser problemet utan att det återkommer hela tiden? I så fall är det troligen något fel på hårddisken och den behöver bytas ut.

 

Men innan ett köp av en ny hårddisk kan du ju för säkerhets skull testa hårddisken med det testprogram som tillverkaren av den har på sin webbplats. Om du inte vet vilken tillverkare det är av hårddisken så kan man ofta få fram det genom att titta i BIOS, där brukar det stå åtminstone ett artikelnummer för hårddisken som man kan googla på för att få fram tillverkaren.

Det är oftare lättare att gå via sidan http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=287 för att hitta testprogrammet än att leta på tillverkarens webbplats.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...