Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Sony Ericsson PC Suite


Ulvas

Recommended Posts

Jag har använt det rubricerade programmet för att främst synkronisera kontakter och kalender mellan min dator och min mobiltelefon. Det har fungerat utmärkt.

 

En "uppdatering" av programmet resulterade i att jag plötsligt hade Sony Ericson PC Companion. Också sannolikt ett utmärkt program - som det verkar hittills. Installationen avinstallerade också PC Suite.

 

En fil blev dock kvar. Den vägrar försvinna hur jag än gör. Den ligger envist kvar som enda fil i den gamla programmappen. Den heter supserv.exe.

 

Vad är detta? Varför? Hur blir jag av med den? Behövs den för exempelvis PC Companion? Fuling?

Link to comment
Share on other sites

Jo, jag hittade processen i Aktivitetsövervakaren. Dessutom fanns den i Autostarten. Jag "dödade" helt sonika processen samt bockade bort den i Autostarten. Har också därefter testat programmet, det verkar fungera utmärkt nu också. Håll gärna en tumme ...

Link to comment
Share on other sites

Tack Mikael63 för att du sate mig på rätt spår. Programsnutten låg helt enkelt i Autostarten. Det var alltid aktivt och kunde av det skälet inte tas bort. Sens moral: Går en exefil inte att ta bort, kolla Ativitetshanteraren och Autostarten.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...