Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Hur tar jag bort mitt konto?


Guest Barr

Recommended Posts

Andreas Thors

Hej!

Det går av någon anledning inte att avsluta sitt konto själv, men om du mejlar mig användarnamn och e-postadress som den är registrerad på, så fixar jag det åt dig!

 

andreas.thors@idg.se

Link to comment
Share on other sites

Är det inte tur att det inte går för någon att avsluta sitt konto själv?

Dels kan man ju råka göra det av misstag och dels blir väl trådar där man deltagit väldigt konstiga.

Link to comment
Share on other sites

däremot kanske en information om hur man kan inaktivera kontot. radera konton ska man helst inte göra med tanke på hur resultatet blir. I detta fallet finns det inga inlägg av den som raderats men annars kan det blir dumt.

Link to comment
Share on other sites

Tar man bara bort ett konto så finns alla trådar kvar, det som händer syns i första inlägget här, det kommer dit ett "Guest" före namnet och det finns ingen profil att klicka sig fram till.

 

Jag har då och då fått förfrågningar om att ta bort konton, vilket jag inte kan, och jag brukar då fråga om anledningen. Ofta är det att användarnamnet är känsligt och de inte vill att trådar ska dyka upp när de googlar på namnet, och då brukar jag tipsa dem om att i stället ändra visningsnamnet i profilen. Ibland är det att de tycker att det är meningslöst att en obesvarad fråga finns kvar eller att de tycker att det inte finns någon anledning att en besvarad fråga finns kvar. I inget av dessa fall hjälper det att ta bort kontot.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...