Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Creative Sound Blaster X-FI Xtreme Audio & Windows 7 Ultimate 32-bit


Tim

Recommended Posts

Hej. Har precis installerat Windows 7 Ultimate 32-bit på min stationära dator och i den sitter det ett PCI(ej PCI-Express) Creative Sound Blaster X-FI Xtreme Audio. Har installerat dess drivrutiner för Windows 7 32-bit, men jag får inget ljud ur högtalarna. Högtalarna som är kopplade till datorn är ett Deltaco 2.1-system.Ljudkortet är satt som standard och ljudet i windows är satt på full volym, etc. Men jag får ändå inget ljud. Jag kan inte komma på vad det kan vara som spökar för kortet fungerar felfritt i exempelvis Ubuntu 10.04. Någon som vet vad det beror på??

 

Länk till ljudkortet

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hej. Har precis installerat Windows 7 Ultimate 32-bit på min stationära dator och i den sitter det ett PCI(ej PCI-Express) Creative Sound Blaster X-FI Xtreme Audio. Har installerat dess drivrutiner för Windows 7 32-bit, men jag får inget ljud ur högtalarna. Högtalarna som är kopplade till datorn är ett Deltaco 2.1-system.Ljudkortet är satt som standard och ljudet i windows är satt på full volym, etc. Men jag får ändå inget ljud. Jag kan inte komma på vad det kan vara som spökar för kortet fungerar felfritt i exempelvis Ubuntu 10.04. Någon som vet vad det beror på??

 

Länk till ljudkortet

 

ingen som vet???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...